Гледай на живо

СДВР с извънреден брифинг дали ще бъдат допуснати фенове на Левски за дербито с ЦСКА-София

Стотици фенове осмяха Джон Джоунс (ВИДЕО + СНИМКИ)

Стотици фенове осмяха Джон Джоунс (ВИДЕО + СНИМКИ)

След като стана ясно, че шампионът в полутежката категория на UFC - Джон Джоунс е дал положителни резултати за метаболити на кокаина от изследване на кръвта през декември 2014 година, феновете буквално заляха социалните медии и спортните сайтове с креативни коментари и осмиващи картинки.

В момента най-вероятно младата звезда на световния ММА е в болнично заведение и лекува своята възможна зависимост, което не е тема за подигравки и наистина е сериозно изпитание за волята на всеки човек. За много от идейните любители на спорта изглежда, че това е отключило техните таланти и е подействало като муза за сътворяването на доста забавни и смешни картинки по тази наболяла тема. Ние мислим, че хуморът е нещо много здравословно и полезно ( за разлика от кокаина) и ще ви покажем някои от тях, които са ни направили впечатление и са грабнали вниманието ни. Наслаждавайте се:


С нетърпение очакваме да видим какво още ще се „роди“ от тази ситуация. Хуморът повдига и някои интересни въпроси, като този относно специалното отношение към атлети, които носят огромни приходи на федерациите. По думите на великия британски поет и журналист Ерик Артър Блеър, по-известен с псевдонима си Джордж Оруел – „Всички сме равни, но някои са по-равни от другите“.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти