Силвано Пранди: Бил съм навсякъде, няма други като българските фенове

Силвано Пранди: Бил съм навсякъде, няма други като българските фенове

Бившият селекционер на националния волейболен отбор на България - Силвано Пранди, определи българските фенове на волейбола като най-ентусиазираните и неповторими в световен мащаб. В момента у нас и в Италия се провежда Европейско първенство, а тимът на Пламен Константинов има 3 победи от 3 мача. Феновете пък вече изкупиха всички билети за срещите на България и са обзети от голям ентусиазъм.

Големият италиански специалист Пранди допълнително мотивира българските волейболни привърженици, след като ги засипа с похвали. "Наистина можете да се гордеете. Вие разполагате с по всяка вероятност най-ентусиазираните фенове в света на волейбола. Бил съм в много зали, в различни държави, но вашите запалянковци просто са неповторими. Освен, че винаги са добре подготвени откъм визия, те знаят кога отборът има най-голяма нужда от подкрепата им. Това е много важно”, сподели Пранди пред Топспорт.

"При всички положения домакинството ви на Евроволей 2015 е от голямо значение. Този фактор винаги е съществен. Страната ви ми даде много, по време на престоя ми в националния отбор. Трябва да бъдете сигурни, че никога няма да забравя това", допълни италианският специалист.

Още от Волейбол

Виж всички