Видеостена за феновете пред „Арена Армеец” за 1/4-финала

Видеостена за феновете пред „Арена Армеец” за 1/4-финала

Поради изключителния интерес към 1/4-финала на България на Европейското първенство по волейбол за мъже и невъзможността на „Арена Армеец” да побере десетките хиляди българи, искащи да бъдат с отбора на Пламен Константинов, ви съобщаваме, че от Българска федерация по волейбол са поставили видеостена във фензоната пред столичната зала. На големия екран пред „Арена Армеец” привържениците на волейболните „лъвове” ще имат възможност да наблюдават битката ни за влизане в топ 4 на Евроволей 2015 и в същото време да бъдат максимално близо до отбора.

Запалянковците имат възможност да се събират пред видеостената във фензоната за всички мачове от Европейското първенство за мъже в „Арена Армеец”.

 Нерви, контузии и все пак ценно 3:2 срещу Холандия

Изключително важният мач на България за достигане на финалната фаза на шампионата е утре (14 октомври) от 20,45 часа. Националите ни ще се изправят срещу победителя от плейофа между Белгия и Германия, който е тази вечер от 20,30 часа отново в София.

Българска федерация по волейбол и националите на Пламен Константинов изказват огромната си благодарност към българите за огромния интерес и невероятната подкрепа!


Снимки: ЕМОНА ЦОНЧЕВА, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ от мача БЪЛГАРИЯ - ХОЛАНДИЯ - ТУК!!!

Още от Волейбол

Виж всички