Волф: Мерцедес си написа домашното

Волф: Мерцедес си написа домашното

Шефът на Мерцедес Тото Волф сподели, че екипът е свършил отлична работа през почивката след Гран При на Австралия, където не успя да победи Ферари. През последните три години Мерцедес направиха показно на всички отбори във Формула 1, достигайки до 51 победи от всичките 59 състезания.

С промените в болидите от началото на този сезон и усилената работа на италианците, след един преминат кръг изглеждаше, че Сребърните стрели ще имат затруднения.

"Всички в екипа ни се развиваме както като група, така и индивидуално. Опитваме се да подобряваме това, което показваме, всеки ден. В Мелбърн Ферари бяха по-добри, така че трябва да работим над това да ги побеждаваме отново. Последните три години бяха изключителни, но трябва да бъдем внимателни със своите очаквания", коментира състоянието на своя тим Волф.

"За да стигнем до победа, трябва да сложим пръст в раната, да идентифицираме слабостите си и да отговорим. Във всеки случай нашето представяне в Австралия не бе никак лошо. Това обаче не означава, че ще се задоволим с него, защото все още има много области, в които да бъдем по-добри. Фокусирахме се над тях през последната седмица. Написахме си домашното, така че да максимизираме представянето си. Австралия беше уикенд, изпълнен с уроци", завърши Тото.

След един преминат кръг Мерцедес е на четири точки след Ферари в класирането при конструкторите.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на сайта formula1.sportal.bg

 

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички