Рони: Радвам се, че нямам шанс за 1 милион паунда

Рони: Радвам се, че нямам шанс за 1 милион паунда

Рони О’Съливан заяви, че е доволен от загубата на възможността за спечелване на 1 милион паунда, които се полагат за всеки спечелил и четирите събития от веригата “Домашните нации”. Ракетата спечели в Англия, но загуби с 1:4 на 1/16-финалите в Северна Ирландия от световния номер 82 Елиот Слесор.

“Радвам се, че всичко това приключи с прословутия 1 милион, защото заглавията бяха просто нелепи и целият шум нямаше никаква стойност. По-лесно е да спечелиш от лотарията, отколкото 1 милион с победа в тези четири турнира. А и аз не съм такъв тип играч вече, който се мобилизира като за маратон, защото има толкова много други турнири. Аз предпочитам да се наслаждавам на снукъра и не може да си на топ ниво постоянно. Когато загубиш този специфичен ритъм, е лесно да бъдеш приспан, а сега се случи точно това - приспаха ме още в първия фрейм. Слесор вкара няколко много добри топки и беше солиден, а понякога да си солиден е достатъчно за победа”, коментира Рони.
“Нищо страшно не се е случило, защото сега мога да прекарам повече време в ефира на “Евроспорт” с Джими Уайт и да гледам фантастичен снукър”, обясни още той.

Още от Снукър

Виж всички