Ракетата срина 2/3 от опонентите си с епична тирада (видео)

Ракетата срина 2/3 от опонентите си с епична тирада (видео)

Рони О’Съливан определи две трети от опонентите си за “случкари” (numpties) и с епична тирада в ефира на “Евроспорт” ги призова да не го притесняват по време на турнирите и да не искат снимки и автографи от него по време на тренировките.

Ракетата преди няколко седмици бе казал, че световният снукър тур е пълен с т.нар. случкари, които играят на ниско ниво и дори да постигнат победа над някой топ играч, никога няма да се борят за титла. Поради тази причина О'Съливан не участва в квалификации, освен ако не му предложат допълнителен хонорар, и поради тази причина обича най-вече турнири от рода на "Шампион на шампионите", където участват само подбрани състезатели.

“Ще говоря за любимата си тема - случкарите. Сега практически всеки може да влезе в световния тур и по време на турнирите трябва да преминем през фазата на случкарите, тъй като 128 състезатели започват в 1 кръг.

Рони играе с някакъв пич - не го познавам, не знаех, че съществува като играч, но е дошъл с цялата рода, защото внучето играе с Рони О’Съливан. И те идват с фотоапарати и телефони - за тях е чудесен ден, но аз съм на тренировъчната маса. И докато си тренирам, ми казват: “Рони, може ли да се снимаме с леля, чичо, сестра ми”… Аз отговарям, че сега не е удобен момент, защото тъкмо предстои мач… Едва ли Роджър Федерер го занимават с такива неща точно преди да излезе на корта на “Уимбълдън”, или пък Тайгър Уудс преди The Open.
Така че имам идея - да направят зона без случкари, точно както във фитнесите има отделения за деца, защото никой не иска да им слуша врявата. Моля ви, без селфита и снимки преди да играя мач, защото не е почивен ден за мен, това е работата ми и я приемам много сериозно.
След мача обещавам да отделя минути за случкарите, аз ще направя селфитата, защото обичам случкарите - те са забавни и добри, просто не преди двубоя! След мача - 15 минути за случкарите!”, завършва О’Съливан.

Още от Снукър

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти