Феновете на Лудогорец скочиха на Сектор Г и бултрасите

Феновете на Лудогорец скочиха на Сектор Г и бултрасите
Феновете на шампиона Лудогорец скочиха в защита на любимия си клуб след поредицата декларации срещу условията в сектора за гости на стадиона в Разград. Припомняме, че първо се оплакаха от ЦСКА-София, като пуснаха писмо до БФС, подписано от още четири клуба.

Два от тях - пловдивските Локомотив и Ботев се разграничиха от ЦСКА-София. Феновете на Ботев обаче пуснаха самостоятелна декларация, в която се оплакаха от условията на "Лудогорец Арена". Не закъсня и реакцията на привържениците на "орлите".

От сдружение "Обединени фенклубове на Лудогорец" пуснаха следната декларация, която публикуваме без редакторска намеса:

"От няколко дена слушаме и четем безумни декларации относно състоянието и условията на гостуващия сектор на "Лудогорец Арена". Истината е, че в българската футболна действителност много се говори, но малко се прави. В Разград, скъпи ощетени фенове, се гради и бъдете сигурни, че ще има и нов сектор за гости.

Впрочем, доколкото знаем секторът, който вие наричате "Аквариум" като идея е заимстван от игрището в Коматево. А обитаващите ст. "Българска Армия" искаме да попитаме дали е нормално да се рони асфалта по целият стадион и да те целят с камъчки все едно сме в Средновековието?

Нормално ли е да няма една крушка по стъпалата към сектора в тази своеобразна джунгла? Кога най-после ще изчистите химическите тоалетни в сектора си за гости? Звучи като нещо елементарно, но го чакаме със затаен дъх.

Докато това не се случи, не е редно да говорите небивалици по едно съоръжение с лиценз за мачове от групова фаза на Евро турнирите", пишат феновете на Лудогорец.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти