Рони намекна, че пропуска “Крусибъл” заради риалити предаване

Рони намекна, че пропуска “Крусибъл” заради риалити предаване

Най-популярният снукър играч Рони О’Съливан намекна, че може да пропусне най-големите турнири в календара - Световното първенство в “Крусибъл”, Шампионата на Обединеното кралство и “Мастърс”.

“Не се изненадвайте, ако не участвам в големите турнири, защото имам много други ангажименти извън снукъра. Също така не ми трябва нито още една световна титла, нито още един трофей в Йорк. Например, Световното ще се провежда по същото време, в което е възможно да снимам втори сезон на предаването “American Hustle” и съответно няма да мога да участвам. Не мога да играя всяка седмица.

Имам ангажименти със спонсори, но те засягат турнирите в Китай и някои във Великобритания. Да не говорим, че Световното е цели 17 дни и ако спечелиш - добре, обаче ако не спечелиш, е просто загуба на време. Трябва да си преценявам приоритетите. Предаването е важно за мен, защото е нещо извън снукъра, което ми харесва, а и не е толкова ангажиращо.
Такива неща ме правят щастлив и трябва да се грижа за щастието си на този етап от живота си. Не става въпрос само за пари, просто с агента ми внимателно подбираме ангажиментите ми”, обясни Рони пред “Евроспорт”.

Още от Снукър

Виж всички