Шампионът от Белфаст с доста нелицеприятна обида към Рони

Шампионът от Белфаст с доста нелицеприятна обида към Рони

Шампионът от миналогодишното издание на Откритото първенство на Северна Ирландия по снукър Марк Кинг се изказа доста остро по адрес на Рони О’Съливан и неговите зачестили тиради по адрес на колегите си, които нарича “случкари” и безперспективни играчи за пълнеж в световния тур.

“Всички сме заедно, всички имаме една обща цел - опитваме се да си извадим хляба. Рони е най-великият за всички времена, но той не търпи същите трудности като другите. Аз съм настоящият шампион в турнира и обикновено шампионите играят първи на тв масата, но аз постоянно бях сменян - един мач от 10 вечерта на масата без камери, после следващ мач в 10 сутринта, и то пак без камери. Ако не си Рони, си някъде настрани, защото всички се съобразяват с Рони - той играе в дните, които иска, както и в часовете, които иска.

Всичко това със случкарите са глупости. Той самият е бил такъв някога и сега просто демонстрира неуважение към колегите си. Аз уважавам всички играчи, дори тези, които не могат да направят халф-сенчъри брейк. Никой не е случкар, а Рони е ш*баняк (Кинг всъщност използва “tool”, което означава инструмент, но се използва за определяне на мъжки полов орган)”, коментира Марк Кинг, за когото титлата от миналата година в Северна Ирландия засега е единствена в кариерата му.
Последвайте каналите ни в:

Още от Снукър

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти