Животното обещал паметник на Найденов на "Армията", ако се стигне до един ЦСКА на феновете

Тарторът на сектор "Г" Росен Петров - Животното е останал доволен от думите на Цветомир Найденов за единен ЦСКА, собственост на феновете. Вчера лидерите на Северната трибуна се срещнаха със спонсора на ЦСКА 1948, тъй като не желаят да се стига до наличието на два отбора ЦСКА в efbet Лига. Пред колегите от "Блиц" Найденов сподели, че Животното му е казал, че ще му издигнат паметник, ако се стигне до един ЦСКА, собственост на феновете.

- Г-н Найденов, разбрахме за срещата, за разговорите ви с привържениците на ЦСКА. Как обаче завърши тя?

- След като им предложих да има единен ЦСКА, който да се управлява от феновете, те обявиха, че ако това се случи, ще ми издигнат паметник на „Армията“. Конкретно думите бяха на Росен Петров.

- Вашата идея е да се наложи в България модела на управление от Испания и Германия?

- Точно така. ЦСКА трябва да е един, а феновете трябва да избират президента на клуба с гласуване, чийто мандат да е примерно 5 години.

- Значи край на модела "Бащица"?

- Да, така е най-демократично. Феновете ще могат да си избират президенти, ако босовете не си вършат работата. Финансирането ще се осигурява чрез рекламодатели и спонсори.

- Смятате ли, че идеята ви граничи с реалността в българската действителност…

- Защо да не граничи. Няма невъзможни неща.

- Феновете са ви предложили да станете спонсор на ЦСКА на "Армията".  Възможно ли е да имате среща с Гриша Ганчев?

- Ще бъда откровен с вас. Аз Ганчев съм го виждал само веднъж. Никога не сме се виждали преди и след това. Не сме имали допирни точки. Една нова среща изглежда невъзможна, защото неговият клуб си има спонсор. Знаете, това е  друга букмейкърска къща. Така че – не виждам как ще се реализира предложението на феновете да зарежа ЦСКА 1948 и да се озова на стадион "Българска армия".

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти