Гледай на живо

"Контра": При кого ще отидат "Златната обувка" и наградата за играч на Евро 2024

Кюстендилеца: Обединение с тумора ЦСКА 1948 няма да има! Чакаме ги на "Армията"

Животното обещал паметник на Найденов на "Армията", ако се стигне до един ЦСКА на феновете
Животното обещал паметник на Найденов на "Армията", ако се стигне до един ЦСКА на феновете

ЦСКА-София няма да се обедини с ЦСКА 1948. Това разкри лидерът на сектор "Г" Иван Велчев след днешната среща на фенове на ЦСКА с Гриша Ганчев. Вчера ултрасите се видяха и с Цветомир Найденов.

"Вчера ни беше казано от господин Найденов, че ще преспи и ще осмисли нашето предложение и ще ни даде отговор. Отговори ни през медиите. Обединение не е коментирано, то не е възможно. Нашата идея е да се затрие отборът с числата, който за нас е тумор и той да бъде поканен при нас като спонсор или акционер. Това е въпрос на договорка между господин Найденов и господин Ганчев. Виждаме, че от днешните изяви на господин Найденов, това е невъзможно, отчитаме тази среща като грешка.

12 Фенове на ЦСКА - София на среща с Гриша Ганчев

Бяхме длъжни. Срещата беше с неговото знание, той дори ни подтикваше. Ние също бяхме длъжни и мислехме, че има нужда от такава среща. Не можем да се правим, че отбор с името ЦСКА няма в Първа лига. Не съм очаквал нещо различно. Този отбор се дирижира някъде по-отгоре. Той и да има желание за нещо, може би му е забранено.

12 Фенове на ЦСКА - София на среща с Гриша Ганчев

Господин Ганчев е готов на всичко, за да обедини червената общност. Вече всичко е загубено. Ще се изправим срещу тях може би още първи кръг на първенството. Не ми е приятно, че играем с отбор, който носи нашето име. На никой не е приятно. Цяла Европа се вълнува от това. Не е приятно. Не искаме някой да носи нашата звезда, емблема и свещените четири букви. Всички знаем, че това е тумор. Приключваме всякаква комуникация с тях. Разбрали сме се с Ганчев да домакинстваме на "Българска армия", няма да се навием да играем на "Васил Левски".

12 Фенове на ЦСКА - София на среща с Гриша Ганчев

Ще ги приемем както Левски приемаха Левски Кюстендил 90-те години. Този отбор няма да има никакво различно значение от това на Царско село и Септември, един безсмислен отбор. Какво противопоставяне? От една страна сме стотици хиляди, от друга са 30 човека.

12 Фенове на ЦСКА - София на среща с Гриша Ганчев

Докато Цецо Найденов не реши, че не са му потребни вече. Всички знаем, че той е човекът, който ги държи в А група. А имало ли е други теми на срещата с Ганчев? За стадиона, разбира се. Няма да е лошо господин Борисов да приеме и нас както прие феновете на Левски. Имаме нужда от помощ специално за стадиона", каза Кюстендилеца.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички