Ще вкара ли Кристиано Роналдо първия си гол за Юве?

Спортните събития през август нажежават до червено настроенията на ТВ запалянковците.
  Мондиал 2018 и часовете изкарани пред екрана в гледане на най-зрелищните футболни изпълнения на планетата са зад гърба ни, но до края на лято 2018 предстоят още много епични спортни мигове. Ако пък в плановете ви не е заложено посещение във Торино за втория мач на Кристиано Роналдо в Серия А, то настанете се удобно, вземете любимо питие и включете телевизора. Предстои списък със спортните събития до края на август, които ще бъдат излъчвани на „малкия екран“ и не бива да пропускате.

 

Разберете как да спечелите  43-инчов телевизор “Philips” , с който да се насладите подобаващо на всички предстоящи горещи спортни мигове.   Мегадебютът Най-чаканото събитие естествено е кога ще вкара първия си гол суперзвездата на световния футбол Кристиано Роналдо за новия му италиански клуб Ювентус (Торино). CR7 може да играе за Юве в мача от втория кръг на Серия А у дома срещу Лацио.

 

Лудогорец в Лига Европа Участието на шампиона на България Лудогорец в европейските клубни турнири продължава в Лига Европа. Лудогорец си осигури аванс от 1:0 на 23 август в Тбилиси среку Торпедо (Кутаиси), а след седмица е реванша в Разград. Има ли кой да бутне Байерн? Германската Бундеслига стартира с двубоите си за новия сезон на 24 август с двубоя Байерн (Мюнхен) - Хофенхайм.  Последният шлем за годината Четвъртият турнир от Големия шлем за 2018 година - US Open, в който ще участват и Григор Димитров и Виктория Томова, стартира на 27 август в Ню Йорк. La Vuelta Колоездачната обиколка на Испания стартира на 25 август и ще продължи до 16 септември.       Люис Хамилтън или Себастиан Фетел? Най-бързите пилоти в света от Формула 1 ще премерят сили на 26 август в Гран при на Белгия на легендарната писта “Спа”.  

Списъкът с горещите спортни събития, които не бива да изпускате по телевизията до края на лятото е голям, както и телевизорите “Philips”, които от Profi Credit предоставят като награда в ежеседмичната им томбола до краят на м. Август.

Научете повече за условията ТУК!

Още от Медии

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти