Топузаков: Пълните трибуни са най-важни за Левски

Бившият защитник на Левски Елин Топузаков се присъедини към Сдружението „Левски на Левскарите“, като даде интервю пред клубната телевизия на „сините“, в което призова феновете да се включат в сдружението. 

„Аз винаги съм се асоциирал с футболен клуб Левски, който ме е изградил като футболист, като личност и винаги ще бъда благодарен за това. Така че в тази благородна инициатива нормално е да предприема стъпки да бъда член на това сдружение и да дам личен пример на всички левскари, които милеят за клуба, да се включат също така“, заяви легендата на Левски

„Сигурен съм, че сдружението ще набере още повече членове, предвид началото на сезона, предстоящите битки в евротурнирите, дай Боже да са много повече. Трябва да вземем под внимание и отпускарския сезон, така че около септември съм сигурен, че бройката ще набъбне и дай Боже да има повече съмишленици, които да подкрепят идеята, защото това е от голяма помощ за футболния клуб“, изрази увереността си Топузаков. 

Елин Топузаков: Всички трябва да бъдем заедно, за да върви Левски напред
Елин Топузаков: Всички трябва да бъдем заедно, за да върви Левски напред

Той каза още: „Когато концепцията се избистри и чисто организацията в клуба, се надявам да има глас на феновете при определяне на президента, кои да са силните личности в клуба. Всеки да се чувства съпричастен и неговият глас ще бъде чут и взет под внимание, но със сигурност присъствието на стадиона е най-важно за отбора. Това не е само за предстоящите мачове, а по принцип, защото безрезервната подкрепа от трибуните дава крила на футболисти и треньори и всичко се случва по-лесно“. 

„Това е една благородна и идеална цел, която след пандемията и всички финансови неволи и мъки, през които мина клуба, това е нещо реално и нещо, което за бъдеще може да направи така, че всеки да е съпричастен с клуба, да се чувства важен в клуба и да има определящ глас за бъдещото избиране на ръководство“, завърши Топузаков.

Още от БГ Футбол

Виж всички