Мъри Стоилов нахока играта в защита и разкри какво трябва да се промени в Левски

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели мнението си след победата с 3:1 над Академия Пандев. Наставникът на "сините" заяви, че играта в защита не е била на ниво и се надява мотивацията и настроението на играчите да се промени.

"Имаше и добри неща, но и такива, които трябва да подобрим. Искам да подобрим динамиката си на игра. Играта ни в защита отново не беше на ниво. Това са двете основни неща, които трябва да променим. 

Силен Левски прегази Академия Пандев! "Сините" спечелиха трофея "Георги Соколов"
Силен Левски прегази Академия Пандев! "Сините" спечелиха трофея "Георги Соколов"

В атака имахме много добри неща, създадохме доста ситуации и отбелязахме красиви голове. Без перфектна игра в защита трудно може да разчитаме на постоянни успехи. Надявам се мотивацията и настроението в играчите да се промени. 

През първото полувреме имахме повече интересни моменти пред вратата на противника. Направихме много смени, които разстроиха организацията. Пак казвам - в защита трябва много да работим. 

Ивелин Попов има мускулни проблеми. В следващите дни ще стане ясно каква точно е контузията. Може би тренировките му дойдоха в повече. 
Добре е, че печелим символични трофеи. Решихме преди всеки сезон да има купа на името на някой от легендите на клуба. 

Ако върнем организацията в играта в защита, вярвам че ще имаме един приличен отбор. Мисля, че Филип Кръстев ще остане при нас и през следващия сезон. Не съм разговарял с Ивков 2 дни, така че не мога да кажа със сигурност", сподели Стоилов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти