Ужасно: френски национал си даде фланелката на фен, който беше нападнат заради нея

Ужасно: френски национал си даде фланелката на фен, който беше нападнат заради нея

След вълнуващия обрат на Франция за 3:2 срещу Белгия в Лигата на нациите бранителят на “петлите” Жул Кунде се доближи до една от трибуните, за да даде фланелката си от мача на фен, който по време на двубоя държеше банер с ембелмата на Севиля и следната молба: “Жул, дай ми фланелката си”. Защитникът изпълни желанието на привърженика Клеман Тус, който обаче разказа за последвалите ужасни заради подаръка на футболиста събития.

“Бях на мача между Франция и Белгия в Торино. Кунде ми даде своята фланелка и точно в този момент ме нападнаха и ми я откраднаха. Някой ме атакува, за да ми я открадне. Това е истинска агресия. Феновете се опитаха да ми помогнат, за разлика от стюардите, които останаха неподвижни. Въпреки това никой не успя да го спре. Двама приятели на нападателя също се присъединиха към него, за да ме атакуват и да ми откраднат фланелката. Един привърженик се опита да ми помогне, но приятел на агресора го събори. Ситуацията беше четирима срещу един, като те използваха физическа сила. Извиха ми ръката жестоко и ми нанесоха удари, докато не се предадох”, пише Тус в Туитър.

От AS пишат, че нападателите му са избягали от стадиона и малко след това фенът попаднал на “стори” на френски рапър с въпросната фланелка. Така Тус подал жалба до местната полиция, за да си върне подаръка от Кунде, като в момента тече разследване по случая.

Още от Футбол свят

Виж всички