Септември 98 (Тервел) с поредна победа над Лудогорец 3

Септември 98 (Тервел) с поредна победа над Лудогорец 3

Футболистите на Септември 98 (Тервел) продължават победната си серия от началото на пролетния сезон в Североизточната Трета лига. В среща от 25-ия кръг тервелчани победиха с минималното 1:0 гостите от Лудогорец 3. Голът за радостта в добруджанския град стана след пробив отдясно на Венелин Стоянов в 22-ата минута и на първа града Симеон Митев спря топката и с левия крак я заби в мрежата на Пламен Пепеляшев. До края на първата част Септември имаше още 3-4 чисти положения, пропуснати от Мартин Иванов, Денис Кадир и младата надежда Венелин Стоянов. 

В началото на втората част отново домакините доминираха с играта си и в рамките на 10 минути направиха нови 4-5 пропуска пред вратата на Лудогорец. Мартин Иванов, Венелин Стоянов, Емре Акиф, Михаил Михайлов, Симеон Митев и резервата Стефан Стефанов от близко разстояние не можаха да поразят вратата на разградчани. Баръш Николаев в 80-ата минута се озова сам срещу вратаря Пламен Пепеляшев, но не можа да промуши топката в мрежата му. 

Последният съдийски сигнал на реферите от Търговище узакони 14-ата победа на Септември, която прати отбора от Тервел на 4-о място във временното класиране. 

В следващия кръг на 5 май (сряда) от 17:00 часа Септември (Тервел) гостува на Ботев (Нови пазар), докато Лудогорец 3 приема у дома Светкавица (Търговище). 

Салим Салих

Още от БГ Футбол

Виж всички