Антъни Джошуа – за жените и връзките

Антъни Джошуа – за жените и връзките

Антъни Джошуа ще се изправи срещу Кубрат Пулев днес в в спор за три от четирите световни титли - на Международната боксова федерация, на Световната боксова асоциация и на Световната боксова организация. 

Преди срещата световните медии започнаха упорито да ровят в личния живот на боксовите звезди, като дори обявиха фолк певицата Андреа като Андреа Пулева, която подкрепя безусловно българския боксьор в кариерата му, а сега е неотлъчно до него в Лондон.

Доста се шуми и около жените на Джошуа. Дали обаче е заето сърцето на хегемона в тежката категория разкрива самият той.

Джошуа признава, че е трябвало да промени манталитета си за сблъсъка, като това е започнало преди 12 месеца. Сега той твърди, че се е поучил от грешките си и е психически по-силен, преди битката си срещу Пулев. Но Пулев е загубил само една битка в професионалната си кариера и мачът няма да бъде лесен.

Въпреки успеха, който жъне на боксовия ринг AJ разкрива, че в момента е необвързан.

Той се бори да намери баланс между работа и личен живот, за да поддържа нормална връзка. Наличието на приятелка би го накарало да промени сегашната си рутина и не смята, че това би било лесно.

Джошуа не е имал приятелка от раздялата си с бившата си Никол Озбърн. Тя е инструктор по йога, а с Антъни се срещат в Уотфорд. Двойката се раздели малко след като се роди първото им дете Джоузеф "Джей Джей" Джошуа през октомври 2015 г.

Оттогава Джошуа е необвързан, фокусирайки се върху своята боксова кариера.

„Мисля, че можете да ходите по срещи и все пак да бъдете успешен спортист, но е трудно да се намери балансът и ще трябва да направя компромис - което не се чувствам готов да направя“, казва той пред The Sun по-рано тази година.

„Що се отнася до връзките, това, което научих и което казвам на сина ми, би било хубаво да си намеря любима от гимназията и да израстваме заедно, защото с напредването на възрастта се настройвате по различен начин. -За мен да имам връзка сега означава, че ще трябва да направя компромиси и да променя начина си и не знам колко лесно бих могъл да го направя. Така че излизам на срещи, но не стигам до етапа, когато всъщност поставям някого на това място. Нямам приятелка и нямам от известно време. Но с напредването на възрастта си мисля, че би било хубаво да има някой, с когото също да израствам - но честно казано не намерих никого ."

Джошуа признава, че наистина се надява да срещне някой, който го разбира и нуждите му от кариера. Трябва да е някой земен и семейно ориентиран човек, добави той.

В идеалния случай би било някой, който да се чувства комфортно, „да нарече майка ми втората си майка“, каза AJ.

Още от Булевард

Виж всички