Кобрата: Джошуа ме нарече п***а, това не е мъжкарско (видео)

Кобрата: Джошуа ме нарече п***а, това не е мъжкарско (видео)
Сериозни искри на кантара на Пулев и Джошуа, шампионът малко по-тежък (видео)
Сериозни искри на кантара на Пулев и Джошуа, шампионът малко по-тежък (видео)
Най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев сподели какви реплики са си разменяли с Антъни Джошуа след официалния кантар преди дългоочаквания им сблъсък в събота за три от четирите световни титли в тежка категория. Двамата разпалено си говореха лице в лице, влязоха във физически контакт и трябваше да бъдат разтървавани, а пък отделно охраната в залата имаше нужда да предотвари ексцесии между членовете на щабовете им.

"Казах му, че съм по-добрият боксьор и ще го унищожа в събота. Утре е моят ден, такива неща му казах. Но и го уверих, че го уважавам, защото е олимпийски шампион и световен шампион при професионалистите. Просто времената се менят. Казах му и че не го мразя, това е просто спорт. 

Аз съм по-добрият боксьор в момента, не бях по-добрият на олимпийските игри, но сега съм по-добрият. Той ми отговори някакви неща, не разбрах какви точно.

Да, той ме нарече п*тка, което не е учтив език, не ми хареса. Ще видим утре обаче кой е това нещо.


Не съм искал да го смущавам нарочно преди двубоя. Не ми е това целта. Ще видим утре какво ще се случи, всички ще видят. Той ми каза, че съм нервен, приличам ли на нервен човек? Аз съм толкова балансиран и мога да отида да кажа на някого, че съм сгрешил и да му се извиня. Така правят мъжете, а тази дума, която Джошуа ползва срещу мен, тя е за хората, които правят грешки, но не се извиняват, а продължават да говорят глупости. Каква е точната дума - арогантност.

Първото правило, на което уча племенниците ми, е да не задават глупави въпроси. Второто е да са щастливи и да обичат хората", каза Кобрата пред iFL TV в YouTube.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти