Бербатов предупреди Джошуа да не подценява Пулев и изрази подкрепата си към Кубрат

Бербатов предупреди Джошуа да не подценява Пулев и изрази подкрепата си към Кубрат

Димитър Бербатов изрази подкрепата си към Кубрат Пулев в традиционната си колонка за Betfair преди дългоочакваната битка с Антъни Джошуа на 12 декември.

“Българите са развълнувани от предстоящия двубой през уикенда между Пулев и Джошуа. Страхотно е, че ще бъдат допуснати и фенове. Това е голям момент за Пулев, защото той имаше своя шанс срещу Владимир Кличко, но сега има втора възможност и се надявам да се възползва от нея. Вероятно това е най-големият двубой в кариерата му и ще бъде добре подготвен. 

Той може да бъде камъкът, който ще препъне Джошуа. Гледам, че Джошуа вече си уговаря следващата битка и няма търпение да се изправи срещу Тайсън Фюри. Но Джошуа трябва да внимава с Пулев и да не го подценява. 

Ако Пулев спечели, ще е страхотно постижение. Ние сме малка държава и никога не сме имали световен шампион в тежка категория. Обзалагам се, че това ще си мисли и Кубрат, когато стъпва на ринга, но трябва да се концентрира върху битката.  

Цяла България е зад него и вярвам, че може да поднесе изненадата този уикенд. Ще го гледам и ще го подкрепям”, сподели Бербатов.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти