Боб Аръм: С Фюри вече коментирахме евентуален двубой с Пулев

Боб Аръм: С Фюри вече коментирахме евентуален двубой с Пулев

Легендарният промоутър Боб Аръм изпрати видеосъбощение по време на официалната пресконференция на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа. Тъй като наскоро отпразнува 89-ия си рожден ден и е базиран в САЩ, той не можа да пътува, за да присъства на живо на голямата битка на 12 декември. 

“Кубрат Пулев е истински жилав боец. Искахме да промотираме неговите битки в САЩ, защото беше официален претендент на IBF. Успя да си осигури битката с Джошуа. Пулев прекара много сериозна тренировка в Германия и се постави в най-добрата форма в кариерата си. Пулев е голям и жилав боец, така че нямам съмнение, че ще победи Джошуа и ще го нокаутира. 

Кубрат Пулев: Респект за Джошуа, но имам всичко, за да съм шампион
Кубрат Пулев: Респект за Джошуа, но имам всичко, за да съм шампион


Надявам се да победи, това ще бъде добре и за мен, аз му пожелавам успех, защото го опознах и се привързах към него. Знам, че Тайсън Фюри няма търпение да се бие с Джошуа, но вече планираме да изправим Фюри срещу други бойци. Тайсън е съгласен с мен, че Кубрат има голям шанс да надвие Джошуа. Както и да се развие битката, ще бъде много забавна за всички и ще си струва парите на всички фенове”, каза Аръм.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти