Какво каза Еди Хърн на пресконференцията между Джошуа и Пулев

Какво каза Еди Хърн на пресконференцията между Джошуа и Пулев

Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн бе водещ на дългоочакваната пресконференция преди срещата между него и нашия представител Кубрат Пулев.

Двамата ще излязат на ринга утре вечер за титлата в тежка категория, а медиината изява бе първото реално събитие, което изправи двамата боксьори лице в лице. Малко по-рано Хърн заяви, че Джошуа е различен боксьор от това, което е бил преди, когато е бил наранен и победен. За защитаващият титлата си в IBF, WBA, WBO пояси, това ще бъде първа битка, след като успя да си ги върне от Анди Руиз.

“Най-голямото събитие на арена “Уембли”. Искам да благодаря на всеки един от двамата - Джошуа, Кубрат, на всички за здравата работа,” това бяха думите на Еди Хърн, с които откри пресконференцията за едно от най-големите събития в света на бокса за годината.

“Знам, че е пандемия, наистина трудни условия, няма по-голям момент за битката в тежка катеогория. Искам да благодаря на всички за усилията, за да бъде това възможна тази битка утре вечер в арена “Уембли.”

Впоследствие Еди Хърн бе по-скоро модератор на изказванията на останалите участници в пресконференцията и водеше интервютата с двамата боксьори и техните щабове. Хърн завърши с обещание за страхотен сблъсък между двамата противници, които, по негово мнение, са най-доброто, което може да се предложи в момента.

Галата за битката между българският претендент Кубрат Пулев и световният шампион в тежка категоричя на три от четирите боксови федерации Антъни Джошуа започва утре от 8 часа българско време и ще бъде предшествана от други осем срещи преди нея. Очаква се гвоздеят на вечерта да започне след 12 часа българско време.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти