Два гола на Котков за ретро отбора на Левски Спартак (1950-1980) в WINBET е-футбол лига

Два гола на Котков за ретро отбора на Левски Спартак (1950-1980) в WINBET е-футбол лига
Пирин елиминира Славия в баражите за топ 14 на WINBET е-футбол лига
Пирин елиминира Славия в баражите за топ 14 на WINBET е-футбол лига

Левски Спартак (1950-1980) на Миладин Войнаков, който се класира за топ 14 на WINBET е-футбол лига, изигра изключително атрактивен мач срещу „Отбор на надеждата“ (2017-2019) на Ралф Паволек. Двубоят от третата фаза на турнира беше излъчен снощи по Sportal TV.

Двамата състезатели създадоха редица опасни ситуации пред противниковите врати, но активното включване и спасяване на вратарите не позволи достигането до по-изразителен резултат. „Отбор на надеждата“ реализира първи в 18-ата минута чрез Петров. Героят на синия ретро отбор Котков обаче обърна резултата с два бързи последователни гола в 20-ата и 23-ата минута.

Във втората телевизионна среща от електронното първенство на България WINBET e-футбол лига драматичната развръзка настъпи едва в последните й минути. Николай Петков с отбора на Славия отбеляза първия гол в срещата си с Лъчезар Кръстев и неговия Хебър след удар на Кръстев едва в 83-ата минута. Три минути по-късно попадение на Рангелов оформи крайния резултат – 2:0 за белите.

WINBET е-футбол лига се организира от „Спортс Мениджмънт България“ и се излъчва ексклузивно от Sportal TV всеки делничен ден от 21:00 часа и от 23:00 (или 11:00) часа през почивните дни. Повече информация за турнира бихте могли да откриете на сайта efootball.bg.

Последвайте каналите ни в:

Още от eSports

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти