Дейвид Мойс фаворит за заместник на Алън Пардю в Нюкасъл

Дейвид Мойс фаворит за заместник на Алън Пардю в Нюкасъл

Дейвид Мойс ще бъде основният кандидат за нов мениджър на Нюкасъл, ако собственикът на клуба Майк Ашли реши да уволни настоящия наставник Алън Пардю. Шотландецът е готов да се завърне към треньорската работа след уволнението си от Манчестър Юнайтед през месец април и според последните информации има голям шанс той да бъде назначен начело на "свраките".

По всичко личи, че Ашли е много недоволен от представянето на отбора от началото на сезона и евентуална загуба от Стоук Сити в понеделник вечер може да бъде последният мач на Пардю начело на тима.

"Остава му един мач. Ако загубим от Стоук в понеделник, той ще си тръгне. Давам много пари за този отбор и не мога да търпя подобно представяне. Чашата на търпението ми е на път да прелее", заяви Ашли.

Попитан да коментира тези думи на боса, Алън Пардю заяви: "Мисля, че той се опитва да ни мотивира по свой собствен начин. За съжаление чета подобни заглавия вече две-три седмици, но нищо не мога да направя по въпроса. Понякога думите се вадят от контекста. Ако ставаше въпрос за истинско сериозно интервю, щях да бъда доста по-притеснен. Не съм говорил с него по въпроса, но е ясно, че той иска да започнем да печелим. Това е основната ни цел - победите. Наясно съм с неговите думи и вече няколко седмици съм под напрежение. Мога само да се опитам да се концентрирам върху това, което се иска от мен. Целта е ясна - искаме да победим".


Още от Футбол свят

Виж всички