Гонзо с гръмко изказване след победата над Лудогорец (видео)

Гонзо с гръмко изказване след победата над Лудогорец (видео)

Наставникът на Левски Георги Иванов направи гръмко изказване след постигнатата победа с 3:2 над Лудогорец. Гонзо заяви, че ако бе поел "сините" в самото начало на сезона, неговият отбор щеше да е лидер в класирането.

Левски удари Лудогорец с 3:2  
"Съжалявам, че не вкарахме още голове. Доволен съм, че момчетата играха с настроение и самочувствие. Поздравявам ги, справиха се перфектно. Дузпата е пресилена, съдията накланяше везните във всяко едно отношение в полза на Лудогорец. Ако това на Безяк е дузпа, реферът трябва да дава по десет на мач", заяви Гонзо.

"Това, което правим аз и моят екип, съм сигурен, че ще има резултати. Радвам се, че днес накарахме всички фенове да се гордеят с този отбор. Нормално е, когато има забавяне на заплатите, да има недоволство. Но тези момчета са мъжкари и се раздават за тима.

Ако исках да съм треньор, нямаше да назнача Мурсия. С него направих голяма грешка. Ако бях поел нещата в началото, Левски щеше да е лидер в класирането. Надявам се през зимата с Херо да направим нужните корекции и Левски да заеме мястото, което заслужава", добави треньорът на "сините".

Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg  


Още от БГ Футбол

Виж всички