Батков: Радвах се със "синя" България, ще развържа кесията

Батков: Радвах се със "синя" България, ще развържа кесията

Собственикът на Левски Toдор Батков ще развърже кесията след победата на "сините" над Лудогорец с 3-2. Това заяви адвокатът пред ТВ7.

"Гледах мача, за жалост не бях в страната. Радвах се със "синя" България, най-накрая показахме играта, която искаме – с много желание, с много движение, с много агресия. Явно се движим в правилната посока, винаги съм имал безкрайно доверие на Георги Иванов, тепърва предстоят още такива мачове, с които Левски ще се върне на мястото си", каза Батков.

Адвокатът призна, че въпреки финансовите проблеми, "сините" играчи ще получат завишена премия за победата над българския шампион: "Говорих снощи с Гонзо. Ще има бонуси, но няма да са специални. Специалната премия ще е като си свършат работата в края на май. Все пак да не сме грандомани, има доста отбори с изравнени сили. Ще се борим до последно!"

Президентът на Левски заяви, че "синият" талант Божидар Краев, който блесна с хеттрик при победата със 7:1 над Спартак (Варна), може да последва съдбата на Антонио Вутов.

"Досега няма конкретно запитване. Той трябва да поиграе в Левски, да изгради име и тогава да поеме по пътя, никой няма да го спре", обеща Батков.

Още от БГ Футбол

Виж всички