Китайци гледаха Аймен Белаид

Китайци гледаха Аймен Белаид

Китайски скаути изгледаха дербито между Левски и Лудогорец (3:2). Те са били доведени от агента на Аймен Белаид, който се опитва да му уреди трансфер в клуб от тази държава. Тунизиецът се справи прилично в този мач, така че може и да е успял да хване окото на съгледвачите. Със сигурност оферта от Китай би могла да го изкуши да си тръгне от "Герена" със сериозни финансови параметри, в пъти по-големи от това, което получава в момента. Така че не е изключено още през зимата да се стигне до негов трансфер в Азия.

Едва ли обаче от Левски биха пуснали лесно Белаид. Бившият защитник на Локомотив (Пловдив) тъкмо започна да играе на ниво в сполучлив тандем с Борслив Стойчев и шефовете не искат той да бъде развален. Освен това в клуба нямат подходяща алтернатива на пейката, като единственият, който може да влезе на тяхно място е Пламен Димов.

Както е известно Белаид дойде на "Герена" преди година след дълга трансферна сага с Локо. играчът бързо се наложи в тима и бе неизменен титуляр както при Тони Здравков, така и при Пепе Мурсия, а и сега при настоящия наставник Георги Иванов.

"Меридиан мач"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти