Гаджев: Ако задържим това ниво, не се знае какво може да се случи (видео)

Гаджев: Ако задържим това ниво, не се знае какво може да се случи (видео)

Капитанът на Левски Владимир Гаджев бе много доволен след успеха с 3:2 срещу шампиона Лудогорец. Той не пропусна да благодари на "сините" фенове за подкрепата, както и да пожелае успех на разградчани срещу Реал Мадрид.

"За нас беше огромно удоволствие, че зарадвахме нашите фенове. Беше ни тежко в последните мачове да играем без публика. Не е тайна, че Лудогорец е един от най-добрите отбори, но ние показахме, че можем да се борим с тях. В България ще играя само за Левски, няма значение какви оферти съм отказал. Единствено мога да им пожелая успех срещу Реал Мадрид.

Левски - Лудогорец 3:2 

Апетитът идва с яденето. Единственото, което трябва да направим, е да задържим нивото. Ако го направим, не се знае какво може да се случи. Хубаво е да задържим тази форма.

Ние сами сме си виновни. Изпуснахме да поведем с 4:1 през първата част. Щеше да е незаслужено да завършим хикс. Бяхме по-добрият отбор, по-разумният. Нека да не скачат много защо и аз мога да кажа, че имаше много влизания на Моци. Като губят, да го правят с достойнство.

Всеки един се раздаваше и помагаше на другия. Дисциплина, себераздаване, много тичане. Това е причината да победим днес. Нека да не отиваме в другата крайност и да летим в облаците. Три точки и продължаваме да се готвим за следващия мач. Не знам кога пак ще използваме този екип. Явно ни носи успех", каза Гаджев.

снимки: Марин Маринов/Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти