Петричев: Това е поражение по пътя към четвърта поредна титла (видео)

Петричев: Това е поражение по пътя към четвърта поредна титла (видео)

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев отдаде поражението с 2:3 от Левски на временно отпускането през първото полувреме на мача, което според него се е оказало фатално за крайния изход на срещата.

"Левски е отбор с традиции и когато допускаш такива грешки е нормално да бъдат наказани. Второто полувреме играхме така, както трябва. Няма как да спечелиш на Герена без битка. Първото играхме по-аристократично“, сподели Петричев.

"Няма как да е подходяща тази загуба. За мен това е поражение по пътя към четвърта поредна титла. Ако искаме да станем шампиони, трябва да побеждаваме на "Герена". Нямаме право да ги губим с лека ръка. В добра кондиция и форма сме, отдавам го на временно отпускане. Съмнявам се да са гледали към Реал", допълни той.

"Целта бе влизане в Шампионската лига, голямата ни цел е да си станем шампиони, този отбор може да го направи. Не мисля, че ако играем нашата игра, ще има проблем. Покрай еуфорията допуснахме наивни грешки, надявам се треньорския щаб да вземат мерки, защото много точки загубихме. Не мога да гадая каква ще е реакцията на собственика, той въобще не е щастлив. Урокът е добър. За мен когато падаш по този начин и си вадиш необходимите изводи, може да се окаже полезно", каза още изпълнителният директор на шампионите.

"Лудогорец има достатъчен брой привърженици, но нека не забравяме, че социалното положение на хората не им позволява да предприемат такива пътувания. Пътуването до София са си разходи, съвсем нормално", продължи Петричев.
Левски удари Лудогорец с 3:2 
"Имат право да гледат каквото си искат, аз съм благодарен на хората, които ще подкрепят Лудогорец, които отделиха от хляба си, за да подкрепят отбора. Тези, които искат да гледат Реал Мадрид, бих им казал приятно гледане, благодарение на Лудогорец Реал Мадрид е в София", завърши той.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти