Томов: Привържениците да излъчат заможни представители и ще им прехвърля акциите (видео)

Томов: Привържениците да излъчат заможни представители и ще им прехвърля акциите (видео)

Главният акционер на ЦСКА Александър Томов конкретизира условията, при които би прехвърлил своите акции на феновете на "армейците". Силният човек на "Армията" покани привържениците за нови разговори, които ще се проведат утре на стадиона. Томов призова на тях да присъстват финансово стабилни фенове на "червените", които да докажат, че могат да се справят с издръжката на клуба.

По-рано тази сутрин ултрасите причакаха Томов пред сградата на "Би Ти Ви", където той говори по горещите теми, свързани със собствеността и лиценза. Там той отговори уклончиво на въпроса дали ще прехвърли своите акции, но по-късно се спря пред чакащите го журналисти и внесе уточнението за заможните фенове. Заедно с това Томов се изрази положително за решението на един от основните акционери - Юлиян Инджов, да прехвърли своите акции на привържениците.

Томов отрече и, че е ипотекирал клубната база в "Панчарево", за да обезпечи заеми по лиценза. Според него е невъзможно това да се случи, тъй като базата не е собственост на ЦСКА. Той обаче призна, че част от дълговете към НАП са били обезпечени с частни имоти на приближени до него хора.

Още от БГ Футбол

Виж всички