Томов и Манджуков си стиснаха ръцете

Томов и Манджуков си стиснаха ръцете

Мажоритарният собственик на ЦСКА Александър Томов и Ивайло Манджуков си стиснаха ръцете. Това се случи по време на предаването "Зона Спорт" на "Би Ти Ви". Тогава Томов се включи по телефона и поговори на живо с Манджуков, след което двамата като че ли изгладиха различията си.

"Бих ви помолил, ако имате доблест и чест, да се извините на фамилия Манджукови и Инджови за епитетите по техен адрес, които видяхме във вашите декларации. Там пишеше, че те искат да "изкормят" ЦСКА отвътре. Да не сме някакви мафиотски фамилии", заяви Манджуков.

"От моите уста няма да чуете подобни думи. Нямам представа кой е направил това, но се надявам да приключим дотук. Очаквам с новите акционери да имаме стабилизация в клуба. Аз не се занимавам с такива низки неща. Съжалявам и съм готов да се извиня. Изразявам съжаление за изпуснатите от мен думи по време на прескоференцията. Надявам се да се разберем като големи хора. Каузата ЦСКА е най-важна и трябва да вървим напред", бе отговорът на Томов.

Манджуков прие това извинение на Томов, а босът продължи по темата, като разкри детайли по раздялата със Стойчо Младенов.

"За мен бе грешка, че нещата около Стойчо Младенов се изнесоха от кухнята на отбора. Той имаше тригодишен договор, като в него имаше огромна неплатена сума още от времето на "Титан". Тези неща трябваше да се изчистят. Платихме доста големи суми на много хора свързани с клуба. През 2014 бяхме на-силният отбор в България, в момента също продължаваме да имаме шансове за титлата. Всичко това е благодарение на Младенов. Има треньори и играчи, които държат на своя ценз и бе нормално той да получава висока заплата. Когато отборът се бе разпаднал и едва взе лиценз, Стойчо бе единственият, който се нае да дойде и да го вдигне на крака. Така че трябва да сме му благодарни. Сега имаме нов треньор и щаб, който се надявам да продължи с добрата работа. Стойчо Младенов ми каза, че ако се върне в клуба, ще го направи без пари. Той може да бъде полезен по много начини", каза още Томов.

"Всеки трябва да носи своята отговорност и по-малко неща да се изнасят от кухнята, защото така се разрушава добрата обстановка в отбора. Трябва ни изцяло нов Управителен съвет. Якимов и Жеков са легенди и аз много ги уважавам, но всеки има право на действие според своите разбирания. Сега е важно да се съберем и да довъшим прехода, по който сме поели. Вярвам, че ще се намерят правилните решения за клуба", завърши босът.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти