Томов призова приятелите си да помогнат на ЦСКА

Томов призова приятелите си да помогнат на ЦСКА

Председателят на НС на ЦСКА Александър Томов призова приятелите си да помогнат на армейския клуб. Политикът направи това чрез своя личен профил във "Фейсбук". Ето призивът на Томов:

"Скъпи приятели,

тези дни беше направен поредния опит да бъде ударен любимият клуб. Публично обявената заявка от Манджукови и Инджов за мажоритарно участие в клуба и последвалият отказ да се поемат заплатите на футболистите на практика означаваше разпадане на първия мъжки отбор в навечерието на един от най-важните мачове - този с Лудогорец. Сценарият беше така изпълнен, че да не остане време за реакция, да бъдем поставени пред свършен факт и да няма техническо време за изплащане на лиценза и задълженията към футболистите.

В такъв момент е изключително важно да демонстрираме солидарност към нашия клуб и да помогнем всеки с каквото може. Призовавам всички мои приятели да се отзоват на призива на многобройните фенове и да помогнат на ЦСКА. Всеки, който желае да помогне за спасяването на лиценза на отбора, може да направи дарение по банкова сметка -

Титуляр: ЦСКА ИНВЕСТМЪНТ ЕООД*/CSKA INVESTMENT Ltd
Банка: ПОЩЕНСКА БАНКА
IBAN: BG50BPBI79421019653001 BIC: BPBIBGSF
Основание: Дарение за лиценз"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти