Участвай в националното преброяване на феновете и спечели страхотни награди

Димитър Златанов: Забравете Матей!

Димитър Златанов: Забравете Матей!

"Представянето на волейболните национали беше отлично. Естествено, че съжалявам за полуфинала с Франция. Бяхме почти стигнали до победата и съвсем, ама съвсем малко не ни стигна да триумфираме. Ако бяхме отстранили "петлите", щяхме да станем европейски шампиони", категоричен е легендарният волейболен ветеран Димитър Златанов в интервю за вестник "ШОУ".

"Не забравяйте, че не бяхме в пълния си състав. Селекционерът Пламен Константинов не можеше да разчита на куп доказани състезатели като Тодор Скримов, Андрей Жеков, Николай Николов. До последно под въпрос беше и Теодор Салпаров. Срещу италианците, в спора за бронзовите медали, пък пострада и Николай Пенчев. Въпреки проблемите, влязохме в четворката. По този начин беше изпълнена програмата минимум", добавя Златанов.
Франция е европейски шампион по волейбол 
"Вижте какво, темата "Матей Казийски" свърши. Матей го забравете! Не ровете повече в тези стари неща. Оставете го момчето да си играе за клубния отбор и това е", категоричен е Димитър Златанов. По този начин той отговори на въпрос, свързан с бойкота на Казийски в националния отбор.

Последвайте канала ни в

Още от Волейбол

Виж всички