Гледай на живо

"Трето полувреме" преди Сърбия - Англия

Владо Николов обяви докога ще играе за националния отбор на България

Владо Николов обяви докога ще играе за националния отбор на България

Капитанът на България Владимир Николов изигра едни от най-силните си мачове за националния отбор на Евроволей 2015 в София. След мача с Франция той обяви, че той е виновен за допусната загуба. Публиката в "Арена Армеец" обаче не спря да го аплодира.
Франция е европейски шампион по волейбол 
"Мисля, че изиграхме перфектен турнир. Да, нямахме късмет в третия гейм на полуфинала срещу Франция. Ние можеше да спечелим и да играем на финала. Но сега ние трябва да останем здраво стъпили на земята. Ние сме малка страна, практически без вътрешното първенство, а сега не можехме да разчитаме и на 6 волейболисти, което е огромна загуба за нас. Евроволей 2015 пропуснаха Цветан Соколов, Тодор Скримов, а Андрей Жеков, Теодор Салпаров и Николай Николов почти не играха, въпреки че бяха в отбора. Разбира се, да не забравяме и Матей Казийски. Ние имаме и пълната подкрепа на публиката и постигнахме невероятен резултат", заяви Владо Николов пред WorldofVolley.com.
1/2 за Евро волей 2015 - България - Франция 
На въпроса дали ще продължава да играе за националния отбор на България Владо Николов заяви:
1/2 за Евро волей 2015 - България - Франция 
"Аз ще играя в oлимпийската квалификация в Берлин, ако получа повиквателна, разбира се. Ако успеем да се класираме, ще се опитам да дам най-добрата си игра на Олимпиадата в Рио 2016. В противен случай, последният ми мач в националния отбор ще бъде преди Нова година. Този път това е със сигурност", заяви Владо Николов.
1/2 за Евро волей 2015 - България - Франция 


Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички