Четвърти тим с името Левски се включва в "синьото" обединение на 19-ти февруари

Четвърти тим с името Левски се включва в "синьото" обединение на 19-ти февруари

Не три, а четири стават левскарските отбори, които ще участват в безпрецедентното обединение “В името на Левски”. След като футболният, волейболният и баскетболният мъжки тим на “Левски” вече си подадоха ръка и ще се съберат за първи път в една зала, желание да се включи изяви и отборът по футзал “Левски София Запад”.

Тимът, воден от треньора Иво Николов, традиционно подкрепя много “сини” инициативи и събития. “Левски София Запад”, който е държавен шампион по футзал за 2015-та и вицешампион за 2016-та година, участва осем поредни години в Коледния турнир по футзал с двубой срещу ПФК “Левски”.

И този път момчетата от отбора по футзал демонстрираха огромен левскарски дух, обещавайки безрезервна подкрепа за предстоящото събитие. То стартира в 17:30 часа в зала “Универсиада” в София. Входът е 5 лева, като всички приходи ще отидат за подпомагането на баскетболния клуб на “Левски”.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба от понеделник, 13-ти февруари. В деня на събитието, всички отбори ще поднесе цветя и венци пред паметника на Апостола, като часът ще бъде обявен допълнително.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти