Феновете на Левски пуснаха билетите за 19-ти в продажба

Феновете на Левски пуснаха билетите за 19-ти в продажба

НКП, Тръст „Синя България“ и Ticketpro стартираха продажбата на билети за голямото събитие на 19-ти февруари, съобщи страницата на НКП.

Ето цялото съобщение:

НКП, Тръст „Синя България“ и Ticketpro стартираха продажбата на билети за голямото събитие на 19-ти февруари

Тогава за първи път в история на българския спорт на едно място ще бъдат представени четири различни мъжки отбора - футболният, баскетболният, волейболният и отборът по футзал на „Левски“. 

Уникалното по рода си събитие е организирано от НКП и Тръст „Синя България“ и ще мине под наслов „Единни в името на Левски“. 

Интересът към него вече е огромен и затова домакините от зала „Универсиада“ ще отворят и допълнителната подвижна трибуна. Така капацитетът ще нарасне до 2500 седящи места. Обръщаме внимание на привържениците, че местата са ограничени и предварителното закупуване на пропуски им гарантира, че ще няма да останат извън залата.

Желаещите могат да си закупят билет от намиращите се в техния град каси на Ticketpro (с мрежата от партньорски каси може да се запознаете ТУК: http://www.ticketpro.bg/jnp/ticket-outlets/index.html) и от бензиностанции OMV. 

Пропуските са налични също в магазина на НКП на бул. „Тодор Александров“ 23, като обръщаме внимание, че талони няма да бъдат продавани на стадион „Георги Аспарухов“. В случай, че наличността не бъде изчерпана до деня на събитието, билети ще се продават и на място в зала „Универсиада“.

Пропуските са с цена 5 лева, а всички приходи ще отидат за подпомагането на баскетболния клуб на „сините“.  Освен наситената програма и множеството изненади, организаторите са предвидили и томбола за привържениците на „сините“. Всеки закупен билет ще участва в теглене за уникални артикули, които ще бъдат предоставени от клубовете.

Началото на тази поредна левскарска инициатива ще е 17:30 часа, като преди това четирите отбора и привържениците на „Левски“ ще сведат глава и ще поднесат цветя и венци пред паметника на Апостола в столицата.

Спонсор на събитието в зала „Универсиада“ е корпорация "Развитие".

НКП, Тръст „Синя България“ поднасят извиненията си към всички привърженици, които са били възпрепятствани от технически проблем да закупят билети още в понеделник, 13.02. Всичко по системата вече е в изправност и може да се сдобиете с вашия пропуск по описаните по-горе начини.

САМО ЛЕВСКИ!

Още от БГ Футбол

Виж всички