2500 пропуска за привържениците на Левски

2500 пропуска за привържениците на Левски

Малката трибуна в зала „Универсиада“ ще бъде специално пусната за голямото събитие на 19-ти февруари. Тогава за първи път в история на българския спорт на едно място ще бъдат представени три различни мъжки отбора - футболният, баскетболният и волейболният на „Левски“. Уникалното по рода си събитие е организирано от НКП и Тръст „Синя България“ и ще мине под наслов „Единни в името на Левски“. Интересът към него вече е огромен и затова домакините от залата ще отворят и допълнителната подвижна трибуна.

Така капацитетът ще нарасне до 2500 седящи места. Пропуските за събитието са с цена 5 лева, а абсолютно всички приходи ще отидат за подпомагането на баскетболния клуб на „сините“.

Привържениците ще могат да купуват билети от 13-ти февруари (понеделник) в магазина на НКП на бул. „Тодор Александров“ 23 и в мрежата на Тикетпро. Началото на тази поредна левскарска инициатива ще е 17:30 ч. Преди това трите отбора и привържениците на „Левски“ ще сведат глава и ще поднесат цветя и венци пред паметника на Апостола в столицата.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти