"Синя" България: Левски се изправя срещу безпринципността и лъжата

"Синя" България: Левски се изправя срещу безпринципността и лъжата

Феновете на Левски стартират подготовка за дербито с ЦСКА-София, което ще се проведе на 4 март на стадион "Васил Левски". НКП на "сините" използва официалния си сайт, за да призове за пълна мобилизация сред левскарските редици. Привържениците не пропуснаха възможността да засипят и с цветущи епитети своя съперник.

Ето какво пишат от НКП:

ВРАТИТЕ НА АДА ОТНОВО СЕ ОТВАРЯТ! ДА ДОВЪРШИМ УРОДА!

На 04.03.2017 г. предстои второто в историята на българския футбол издание на срещата между отбора на народа и урода, пръкнал се след извратени междуселски сношения и припознавания на микренския полуръст.

На Националния стадион отново ще стъпи гордо любовта на милиони. ЛЕВСКИ ще се изправи срещу безпринципността и лъжата, за да довърши онова, което започна на 15.10.2016 г. И този път микренци няма да си тръгнат, спасили се с помощта на съдии, футболни съюзи или дузпи. Ще бъдат сгазени от Сектор „Б“, а окрилени от Южната трибуна, футболистите на ЛЕВСКИ ще поставят съперника там, където му е мястото – на колене!

За да се погрижим всичко това да се случи и да оставим отсрещните притихнали в амок, е нужно масово и единно присъствие, подкрепа 90 минути и оставяне на сърцата по трибуните! Всичко около хореографията за предстоящата среща с т.н. "цска минус София" гарантира ново шоу с марката „Сектор Б“, а осъществяването й зависи от всички нас!

Всеки лев, всеки глас, всички рамо до рамо, за да покажем какво значи чест, ценности и вярност!

ЦЕЛТА Е ДА БЪДАТ СЪБРАНИ 9 000 ЛВ., ТАКА ЧЕ В ДНИТЕ ДО МАЧА НЕ ПОДМИНАВАЙТЕ УРНАТА И ДАРЕТЕ ЗА ХОРЕОГРАФИЯТА!

Може да го направите и по следните начини:

• На предстоящото представяне на футболния, баскетболния и волейболния отбор на „Левски“ на 19.02 (неделя) от 17:30 часа в зала „Универсиада“

• всеки работен ден от 10:00 до 19:00, в магазина на НКП на бул. „Тодор Александров“ 23

• чрез превод по банковата сметка на НКП: IBAN BG81PRCB92301049326215, ProCredit Bank

• чрез превод по PayPall: donations@nkp.bg

ОБЕДИНЕНИ В ИМЕТО НА „ЛЕВСКИ“!

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти