Борето, Тити и Владо Николов дават пресконференция

Борето, Тити и Владо Николов дават пресконференция

Ръководството на Левски обяви, че на специална пресконференция в петък от 13:30 часа ще говорят Константин Папазов, Даниел Боримиров и Владо Николов.

"В петък, 17.02, от 13:30 часа в залата за пресконференции на ДЮШ на стадион "VIVACOM Арена Георги Аспарухов", ще се проведе брифинг във връзка с голямото събитие на 19-ти февруари. 

Тогава за първи път в история на българския спорт на едно място ще бъдат представени четири различни мъжки отбора - футболният, баскетболният, волейболният и отборът по футзал на Левски.

На пресконференцията с медиите ще присъстват президентът на БК Левски Константин Папазов, президентът на волейболния тим на "сините" Владо Николов и спортният директор на ПФК Левски Даниел Боримиров.

Тримата ще представят подробности около организираното от НКП и Тръст "Синя България" събитие под мотото „Единни в името на Левски“.

Припомняме, че на 19.02 състезатели, треньори, ръководители и привърженици ще сведат заедно глави в знак на почит пред Апостола на българската свобода Васил Левски, а в 17:30 часа в зала „Универсиада“ отборите канят хилядите свои почитатели, за да станат свидетели на символичното им представяне.

Повече подробности около планираното събитие ще бъдат разкрити на пресконференцията в петък", пише в страницата на "сините".

Още от БГ Футбол

Виж всички