Гледай на живо

Саудитска Арабия - Мексико 0:2

Левски с последни предложения към две от звездите си, сумите са значително завишени

Левски с последни предложения към две от звездите си, сумите са значително завишени

Преговорите с футболистите с изтичащи договори в Левски са на финалната права. „Меридиан Мач" научи, че от "Герена" са изпратили последните си предложения към играчите, като очакват отговор от тях в близките дни или най-късно до първия мач в събота срещу Пирин. Най-вече това важи за двете звезди в средата на терена Георги Костадинов и Джереми де Ноойер. И двамата са получили примамливи предложения със сериозно увеличение в парите, които ще получават, ако преподпишат. При българския национал то е по-съществено, тъй като Костадинов до момента взима по-малка заплата. И за двамата обаче условията са повече от добри.

Въпреки това шансът Костадинов и Де Ноойер да не преподпишат не е никак малък, като от ръководството отчитат като основна причина забавените преговори.

Проблемът за Левски е, че към днешна дата има солиден интерес от чужди отбори към Костадинов и Де Ноойер, които искат да ги вземат като свободни агенти от лятото.

Преди няколко дни обаче мениджърът на Де Ноойер заяви пред Sportal.bg, че футболистът иска да остане на "Герена" и дори е потърсил среща с ръководството, а сега очаква от босовете на клуба да излязат с конкретно предложение към него.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти