Чеченски почести и "Мерцедес" от Рамзан Кадиров за Хабиб Нурмагомедов (видео)

Чеченски почести и "Мерцедес" от Рамзан Кадиров за Хабиб Нурмагомедов (видео)

Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов бе удостоен с титлата “Почетен гражданин на Грозни”. За това разказа лично чеченският лидер Рамзан Кадиров.

"Дадох тържествена вечеря в чест на скъпия ни брат Хабиб Нурмагомедов. В четвъртък той ми дойде на гости в Грозни. Хабиб е един от великите бойци в смесените бойни изкуства. Той има 27 мача и 27 победи, включително над най-известните съперници. Целият свят продължава да обсъжда неговата изключително зрелищна и убедителна победа над ирландеца Конър Макгрегър. Поканих на срещата с Хабиб известни бойци от чеченския републикански спортен клуб “Ахмат”. Кметът на град Грозни Ибрахим Закриев обяви, че Хабиб получава титлата "Почетен гражданин на град Грозни”, разказа Кадиров, който връчи ключовете на лек автомобил “Мерцедес” на Нурмагомедов.
“Голямо благодаря на Рамзан Ахматович Кадиров и на цялата братска Чечня. Нямам думи да опиша колко съм ви благодарен за подкрепата. Хвала на Аллах, който направи всички нас братя чрез нашата религия. И голямо благодаря за щедрия подарък и най-вече за уважението, проявено към мен”, написа Хабиб Нурмагомедов в своя “Инстаграм”.

Още от Булевард

Виж всички