Матей за ролята на татко: Щастлив съм! Мисля, че се справям засега добре

Матей за ролята на татко: Щастлив съм! Мисля, че се справям засега добре

Един от най-изтъкнатите български волейболисти Матей Казийски даде специално интервю за NOVA, където говори за това как се справя с ролята си на баща. Той коментира, че бързо се е научил какво трябва да прави и добави, че няма никакъв проблем с памперсите.

„Добре съм доволен съм, че съм в България. Минаха почти две години от последния път, когато се прибирах. Очевидно трябва да разпределя времето си между Италия и България. Очертават ми се доста пътувания това лято, но съм доволен, че успях да се прибера това лято“ , започна Матей Казийски.

 

„Всичко с бащинството върви наред. Щастлив съм. Ново изживяване, мисля, че се справяме засега добре. Дано да продължим така. Справям се с памперсите. Нямам никакъв проблем. Научих се доста бързо. Нямах никаква подготовка – нямам братя и сестри. Неподготвен влязох в тази авантюра, но съм доволен, че засега се справям“.

„Имам още седмица в България. Ще го използвам да се видя с повече приятели. След това ще се прибера в Италия и след това се надявам да имам яснота къде ще играя“, завърши с плановете си за лятото Казийски.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички