Гледай на живо

ЦСКА - София хвърли здрав бой на хърватския Осиек - На живо след 4:2 на стадион "Васил Левски"

Георги Петков: Пожелавам на Левски да се спаси и да спечели Купата

Георги Петков: Пожелавам на Левски да се спаси и да спечели Купата

Бившият вратар на Левски и настоящ на Славия – Георги Петков пожела на Левски да се стабилизира и да спечели Купата на България.

"Бил съм в Левски, но не искам да коментирам акциите на клуба. Едно голямо браво на феновете, не оставиха клуба и трудно може Левски да фалира с тази фенска маса. Как ще се издържа обаче е отделен въпрос. Въобще не си и помислям, че Левски може да отиде в долните нива на българския футбол. Виждате, благодарение на феновете, каква сериозна сума е събрана. Много съм малък да коментирам аз случилото се миналата седмица".

"Доста време съм работил с господин Сираков и мисля, че това е човека, който ако се завърне в клуба, футболистите да се стягат. От доста време той беше липсващата фигура на стадион "Георги Аспарухов". Той със сигурност си е направил своята равносметка относно акциите на Левски. Ако Наско Сираков утре влезе в управата на Левски очаквам да каже това, което винаги е казвал. Последните мачове са най-важни и ще си проличи кой заслужава да играе в Левски", допълни Петков за "Канал 3".

"Пожелавам на Левски да стигне финал и да спечели Купата. Ако всичко мине нормално, фракциите ще се съобразят с Наско Сираков. Когато ние бяхме в Левски, имаше четирима чужденци. Мисля, че сега там ще е промяната. В началото със сигурност ще е трудно, докато се направи отбор, но после нещата ще потръгнат. В момента има чужденци, които не заслужават да са в Левски. Трябва да са трима или четирима, но класни и другите играчи да са българи. Не е нормално тези чужденци да получават такива заплати".

"Искам да пожелая на феновете утре да се усмихнат. Левски да е спасен, да се обединят и Левски да тръгне в правилната посока. В близките една две години трудно може да се мисли за титла или купа“ завърши Петков".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти