Тодор Батков-младши скочи на Тръст "Синя България": Пишат статусчета, вместо да оценят жеста на Пеевски

Тодор Батков-младши скочи на Тръст "Синя България": Пишат статусчета, вместо да оценят жеста на Пеевски
Официално: Делян Пеевски дари 500 000 лева на Левски
Официално: Делян Пеевски дари 500 000 лева на Левски

Тодор Батков-младши, синът на бившия собственик на Левски Тодор Батков, също коментира ситуацията около "сините" и по-конкретно дарението от 500 хил. лева за клуба от депутата Делян Пеевски. Това дарение разбуни духовете на "Герена", като от Тръст "Синя България" призоваха ръководството да не го приема заради съмнителната репутация на Пеевски. Батков обаче е на съвсем друго мнение.

Ето какво написа той на профила си във Фейсбук:

"Делян Пеевски дарил 500,000 лева на Левски - без условия, без бушони, без задни помисли. Лично. От негова фирма. ПОДАРЪК!

Тръст "Синя България" пишат статусчета, вместо да замълчат и да оценят жеста. Пеевски бил еди-какъв-си, не можело така. Пичове, вие знаете ли как се изкарва половин милион? Не знаете. Нито знаете как се дарява. Опашката от спонсори на Герена нещо я няма, но кандидат-шефовете са много - все със скъсани джобове и сърцераздирателни речи. Не трябвало да има зависимости, защото не трябвало. В професионалния боулинг няма зависимости, защото няма толкова безумни разходи. Ако не ви се гледа боулинг, а футбол - вадете пари, а не декларации.

Тръст "Синя България" не е посолство на Мелмак, а акционер в ПФК Левски АД. Вместо да пишат жалейки в социалните мрежи - да свикат Общо Събрание и да поемат отговорност - включително финансова. Докато това не стане всичко е лаф-мохабет и социални жалейки", написа Батков.

Още от БГ Футбол

Виж всички