Преведоха нови над 68 хил. лева към Левски, призоваха да се внимава с комисионната такса

Преведоха нови над 68 хил. лева към Левски, призоваха да се внимава с комисионната такса

Левски се похвали, че в сметката на клуба са преведени днес нови 68 441 лева от платформарата HelpKarma, а виртуалните билети почти достигнаха бройката от 10 000. Също така сините предупреждават феновете да внимават с комисионните такси, тъй като стават обърквания. Ето какво написаха от Левски:

"За добро или за лошо не минава и ден, в който Левски да не е водеща новина. Това само показва, че синята общност е поела по правилния път и е съумяла да генерира огромен социален заряд, такъв какъвто приляга на славната история на нашия любим клуб.

"И преди, и сега - Левски значи свобода!"

Даренията нарастват с всеки изминал ден. HelpKarma достигна близо 68 000 евро, а виртуалните билети почти достигнаха първата цел от 10 000 бройки. Днес бяха преведени и 68 441 лева от платформара HelpKarma към клуба. Снимка от платежното може да намерите по-долу.

Важно уточнение за каналите на дарителската кампания и целевото им усвояване:

Събраните средства от платформата HelpKarma, виртуални билети, фенски артикули и абонаментни карти отиват за покриване на оперативните разходи на клуба - заплати, осигуровки, текущи данъци и други.Даренията от всички други канали (пари в брой, директни преводи по сметката на клуба, EasyPay, PayPal и DMS) се изразходват за покриване на старите задължения от 143,000 лева на месец към НАП.

Сайтът на кампанията www.levski.com е преправен, за да може всеки от вас да проследява набраните дарения и по двете пера - оперативни разходи и стари задължения към НАП.

Обръщаме се с огромна благодарност и молба към всички използващи платформата HelpKarma. Днес на няколко от дарителите се наложи да се връщат дарените средства заради несъблюдаване на правилата за комисионна и възникнало объркване. Напомняме, че комисионната се определя от дарителите по следните правила:

Дарителят избира процента в полето "Благодарим ви, че ни помогнахте с:". Този процент определя комисионната, която платформата в последствие удържа от дарението. Системата ви дава опции 5%, 10%, 20% или Друго. Ако изберете 5 или повече процента, вие заплащате цялата комисионна на платформата и вашето дарение отива като директно постъпление по сметката на Левски след стандартната такса за картова банкова транзакция от 2.9%. Ако прецените, че не желаете да заплатите никакви комисионни, то може да изберете опцията "Друго" и да въведете 0 евро. В този случай HelpKarma очислява автоматично комисионна от дарението, което сте направили и разликата постъпва по сметката на клуба."

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти