Гледай на живо

Евро 2024: Полша - Австрия 1:1 /почивка/

Решават за НВЛ следващата седмица

Решават за НВЛ следващата седмица

Управителният съвет на българската федерация по волейбол няма да се събере тази седмица. Президентът на централата Любо Ганев заяви пред „Тема Спорт“, че с оглед на постоянно променящата се ситуация е взел решение да отложи конферентната връзка. Първоначално идеята е била новото ръководство до проведе заседание в сряда, но впоследствие са били проведени разговори, като се е стигнало до заключението, че УС ще заседава следващата седмица. Това най-вероятно ще се случи във вторник или сряда.

43 Левски - Монтана

„Обмисляхме да проведем Управителния съвет в сряда, но преценихме, че е по-добре да изчакаме още малко и да си дадем още време. Защото виждате, че ситуацията се променя. Ако до края на тази седмица има индикация, че нещата могат да се подобрят, то трябва да си дадем шанс това да се случи. А не да проведем сега заседание и след пет дни да ни се наложи отново да променяме нещата. Така че най-добре е това да стане следващата седмица, в края на месеца, когато ще имаме, надявам се, повече яснота“, коментира Ганев.

Към момента болшинството от клубовете в Суперлигата клонят към приключване на сезона. Въпросът е под каква форма – нулева година или обявяване на шампион в лицето на Нефтохимик. Сложен изглежда и въпросът около изпадащите, тъй като има предложение да няма такива, а НВЛ да бъде от 14 клуба през новия сезон.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички