Гледай на живо

Участниците в историческия успех за Купа "Дейвис" споделят мнението си за жребия за I група

Боб Аръм: Кубрат е много по-добър от Руис! Пулев ще нокаутира Джошуа

Боб Аръм: Кубрат е много по-добър от Руис! Пулев ще нокаутира Джошуа

Промъутърът Боб Аръм е убеден, че боецът му Кубрат Пулев ще нокаутира Антъни Джошуа на 20 юни, след което ще продължи напред, за да се бие с победителя в от третата битка на Тайсън Фюри срещу Дионтей Уайлдър.

Аръм споделя, че е бил промоутър на Анди Руис в по-голямата част от неговата кариера и американецът от мексикански произход не се славил с нокаутираща сила.

87-годишният Аръм смята, че Джошуа има много съмнителна брадичка и Кобрата ще успее да се възползва от това и ще го нокаутира. Все още не се знае дали битката ще се състои и Аръм споделя, че чакат становище от комисиите в бокса, които от своя страна чакат от властите. Битката между тях е насрочена за Лондон, но най-вероятно ще бъде просрочена с няколко месеца. Ето какво сподели Боб Аръм за срещата:

Ули Вегнер продължава да помага за подготовката на Кубрат Пулев  от болничната си стая
Ули Вегнер продължава да помага за подготовката на Кубрат Пулев от болничната си стая

“Антъни Джошуа няма брадичка. Познавах Анди Руис преди първия му двубой с Джошуа. Всеки от двубоите на Руис, с изключение на предишния му с Александър Димитренко, беше промотиран от нас. Значи ние сме експерти стане ли въпрос за Анди Руис. Знаем колко е добър, какво му липсва, знаем, че има бързи ръце, доста добра брадичка, но не е нокаутьор. Повярвайте ми, вижте неговата статистика”, заяви Боб Аръм.

“Анди Руис води борба с много шунка и бургери и не можеше да ги нокаутира. Фактът, че той нокаутира Джошуа по начина, по който го направи ми показва, че брадичката на Джошуа е много, много съмнителна. Ако сравните Руис с Пулев, то Пулев е много по-добър боец от Анди. Ето защо това, което казах, е че ако Руис може да нокаутира Джошуа, тогава Пулев има още по-голям шанс да го нокаутира”, добави промоутърът на Кобрата.

Кубрат Пулев: Егоистично е да мисля за мач в момента
Кубрат Пулев: Егоистично е да мисля за мач в момента
“Не се и съмнявам, че Джошуа и Еди Хърн ще искат да организират битка с Тайсън Фюри. Има и други бойци, които са замесени. Трябва да видим дали битката между Кубрат Пулев и Джошуа ще се получи. Еди Хърн е човек, който говори прекалено много. Комисиите в бокса нямат идея кога ще може да започнем. Нямаме идея какво ще стане и ще трябва да чакаме становище от комисиите”, завърши Боб Аръм.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти