Андреа: Липсва ми нормалният живот, затова ще ви зарадвам с нова песен

Андреа: Липсва ми нормалният живот, затова ще ви зарадвам с нова песен

Андреа е от тези, които стриктно спазват правилата и не излизат от вкъщи. Това призна самата тя в последния си пост в социалната мрежа Инстаграм. Певиицата написа няколко думи за последователите си и ситуацията, в която се намира света заради коронавируса, а след това ги зарадва и с новата си песен, която подговтя от известно време.

” Никога не съм си мислила, че това ще се случи! Че ще живеем по този начин, и че ще дойдат такива времена! Силно се надявам, че всичко ще се оправи и че ни очаква хубаво бъдеще!

Изолацията и това, че седим вкъщи може би е най-правилното решение! Естествено е да ни липсва нормалния начин на живот. И на мен ми липсва, затова реших да ви зарадвам с една нова песен, която готвех дълго време! Музиката винаги е сплотявала и обединявала хората! Дано успея да повдигна духа ви поне малко! Обичам Ви и знам, че Господ е с нас!”, написа русокосата бивша приятелка на боксьора Кубрат Пулев.

Всъщност какво се случва между звездната двойка така и не стана напълно ясно. Двамата официално сложиха край на дългогодишната си връзка преди няколко месеца, но напоследък Андреа дава сигнали, че нещата между тях май са се оправили и отново са заедно.

Първо тя оповести в социалните мрежи, че ще подкрепя Кобрата в Лондон по време на мача му с Антъни Джошуа, а след това сподели 50 техни снимки от щастливите им моменти заедно.

Двойката обаче мълчи за евентуално подновяване на връзката си.

Вижте тази публикация в Instagram.

Никога не съм си мислила, че това ще се случи! Че ще живеем по този начин, и че ще дойдат такива времена! Силно се надявам, че всичко ще се оправи и че ни очаква хубаво бъдеще! Изолацията и това, че седим вкъщи може би е най-правилното решение! Естествено е да ни липсва нормалния начин на живот. И на мен ми липсва, затова реших да ви зарадвам с една нова песен, която готвех дълго време! Музиката винаги е сплотявала и обединявала хората! Дано успея да повдигна духа ви поне малко! Обичам Ви и знам, че Господ е с нас! I never thought that this might happen! That we will be living in this way, that times like this will come! I strongly hope that everything will get better and a brighter future is expecting us! Isolation and staying home might be the best solution! It is natural to miss our normal life. I miss it too, that's why I decided to surprise you with a new song I have been working on for a long time! Music always brings us together and unites us. I hope I can lift your spirits up at least a bit. I love you and I know God is with us!

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria) на Мар 17, 2020 в 3:18 PDT

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти