Гледай на живо

Нова надежда за България на старта на поредния квалификационен цикъл - на живо от Разград с всичко любопитно преди сблъсъка с Черна гора

Еди Хърн готов да отложи Джошуа - Пулев с... един месец

Еди Хърн готов да отложи Джошуа - Пулев с... един месец
Промоутърът Еди Хърн, който менажира Антъни Джошуа, призна, че обмисля вариант за отлагане на дългоочаквания сблъсък с Кубрат Пулев за три от четирите световни титли в тежка категория. Само че Хърн заяви, че обмисляното отлагане е само за един месец и зависи от решенията на Футболната асоциация на Англия. 

УЕФА създаде специална група, която да организира календара на шампионатите
УЕФА създаде специална група, която да организира календара на шампионатите
Тъй като битката Джошуа - Пулев е планирана за стадиона на Тотнъм, то трябва да се вземе предвид и евентуален нов график на футболния клуб, какъвто в момента дискутират футболните управници."Единственото условие на Антъни за този мач беше да се проведе във Великобритания. Има много време до 20 юни, така че това е планът. Коментираме ситуацията постоянно с ръководството на Тотнъм. Имаме стратегия за бъдещето, но е ясно, че Премиър лийг ще изиграе голяма роля в следващи решения. Имаме готовност да обявим нови дати и е възможно да настъпят промени.

Надяваме се да не се стига дотам, но осъзнаваме, че може да се наложи да променим датата. Имаме готовност да отложим двубоя за юли, но засега се надяваме да си остане на 20 юни. Имаме много планирани събития, но всички те могат да претърпят промени", каза Хърн, цитиран от Sky Sports.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти