Гледай на живо

"Контра": Наистина ли разликата между Барселона и Реал (Мадрид) е толкова голяма

Вижте какъв поръчков “звяр” подкара Джошуа преди мача с Кобрата

Вижте какъв поръчков “звяр” подкара Джошуа преди мача с Кобрата

Световният шампион в тежка категория WBA, WBO, IBF и IBO Антъни Джошуа се изфука с новия си автомобил. Става въпрос за поръчков Range Rover SV Autoboigraphy, който е изработен специално за него. Британецът получи ключовете си пред боксовия клуб “Финчли” в Северен Лондон, където е започнал своята кариера.

“Отброяването до следващия ми бой започна и този персонализиран Range Rover ще играе голяма роля в подготовката ми. Със семейните и медийните ми ангажименти тук в Лондон и тренировките в Шефилд прекарвам много време на път”, сподели Джошуа.

Сред отличителните елементи в дизайна на автомобила са няколко уникални детайли. На колоните между вратите е монтирана емблема със семейния герб на Джошу Тя е обградена с означенията на четирите боксови организации IBF, WBA, WBO и IBO, чиито титли притежава шампионът.

Неговият автограф е избродиран на облегалките на четирите кожени седалки. Предните се регулират в 24 степени, а задните са с отопляеми опори за краката и функция за масаж с горещи камъни.

На централната конзола личи осветена графиса AJBHNG, дръжките на вратите отвътре са във формата на боксови ръкавици, а името му е гравирано на таблото. Двигателят е V8 с компресор суперчарджър, който развива мощност 565 к.с.

“SVAutobiography ще отнеме стреса от дългите пътувания, което ще ми позволи да се отпусна в пълен комфорт. Благодаря на екипа на Land Rover Personalization Vehicle  за това, че подкрепиха моите идеи и ги превърнаха в реалност”, каза още Джошуа.

Още от Булевард

Виж всички