Игор Пластун: Всичко е в нашите ръце

Защитникът на Лудогорец Игор Пластун сподели мнението си след успеха с 2:1 над Черно море в първия мач от полуфиналите на Sesame Купа на България. Бранителят вкара втория гол за "орлите", който донесе и победата срещу "моряците".

"Знаехме, че мачът ще бъде труден. Срещу Черно море винаги играем много здрави двубои. Още по-трудно е, когато започнеш с допуснат гол. Ние сме Лудогорец и дори през този сезон имахме много подобни моменти, в които трябваше да правим обрат. Това е само първият мач, трябва да мислим за бъдещето.



Лудогорец превзе "Тича" и докосва финала

За защитник е много зле, когато допуснем гол първи, но това е част от футбола. Ние вкарахме два гола, играхме добре и спечелихме първия мач. Надявам се в следващия двубой за Купата да направим следващата стъпка към финала.



Черно море играе на добро ниво, но ние ще бъдем готови за втория мач. Те винаги играят на максимум срещу нас. Ние си свършихме работата днес и всичко е в нашите ръце.

 Скаутите ни правят всичко възможно да визмат добри играчи в Лудогорец. Добре е да се бориш за титулярната единайсеторка. Конкуренцията е добра за всеки един футболист. Всеки иска да се докаже, това е част от нашата работа. 

Ивайло Петев: Постигнахме добър турнирен резултат, започваме да мислим за ЦСКА

Имам опит във футбола. Не мога да кажа, че съм играл в малки отбори, но съм играл срещу отбори, които са по-големи от моя. Винаги съм си мислил, че силните отбори не проявяват уважение

. Съдията днес се справи добре. Не видях ситуацията с червения картон. Не знам за Панайотов, те имат втори мач и ще се опитат да покажат, че са по-добри. Когато губиш мача, искаш да се бориш с всеки. Това е нормално", заяви Пластун.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти